OnderhoudNL Schilders

header - OnderhoudNL sector schilder en zzpers

Sector Schilders

Sector Schilders

OnderhoudNL Schilders ondersteunt zelfstandigen en kleine en middelgrote schilders- en onderhoudsbedrijven bij het ondernemen door hen een duidelijk onderscheidend profiel te geven. De sector Schilders kenmerkt zich door een directe relatie tussen ondernemer en opdrachtgever en (ambachtelijk) vakmanschap en staat voor duurzaam schilderwerk.

Hout-schilderen-1024x350

Leden

Voor een snelle afstemming van het beleid met de leden van OnderhoudNL Schilders zijn er speciale digitale klankbordgroepen voor schildersbedrijven en voor zelfstandigen. Maak gebruik van handige tools van offerte tot oplevering speciaal ontwikkeld voor schilders en voor zelfstandigen.

Vertegenwoordiging

Verder zijn wij vertegenwoordigd in diverse commissies van het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) om afspraken te maken voor onze bedrijven. OnderhoudNL werkt ook samen met Studieclub Schilders Nederland (SCS). Dit is een landelijke vereniging met regionale studieclubs. Deze studieclubs stimuleren de professionele ontwikkeling voor iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche.
Meer over StudieClub Schilders

 

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders, Zelfstandigen en Garantie
0182 - 556 127 | 06 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | 06 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Meer over onze organisatie

Ledenvoordelen

Bekijk ons handige overzicht van de belangrijkste ledenvoordelen van uw OnderhoudNL-lidmaatschap. 

Bijeenkomsten OnderhoudNL Schilders

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt