OnderhoudNL Schilders

header - OnderhoudNL sector schilder en zzpers

Sector Schilders

Sector Schilders

OnderhoudNL Schilders ondersteunt zelfstandigen en kleine en middelgrote schilders- en onderhoudsbedrijven bij het ondernemen door hen een duidelijk onderscheidend profiel te geven. De sector Schilders kenmerkt zich door een directe relatie tussen ondernemer en opdrachtgever en (ambachtelijk) vakmanschap en staat voor duurzaam schilderwerk.

Schilder op trap_1024x350

Leden

Voor een snelle afstemming van het beleid met de leden van OnderhoudNL Schilders zijn er speciale digitale klankbordgroepen voor schildersbedrijven en voor zelfstandigen. Maak gebruik van handige tools van offerte tot oplevering speciaal ontwikkeld voor schilders en voor zelfstandigen.

Vertegenwoordiging

Verder zijn wij vertegenwoordigd in diverse commissies van het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) om afspraken te maken voor onze bedrijven. OnderhoudNL werkt ook samen met Studieclub Schilders Nederland (SCS). Dit is een landelijke vereniging met regionale studieclubs. Deze studieclubs stimuleren de professionele ontwikkeling voor iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche.
Meer over StudieClub Schilders

 

contactpersonen-blok-Sjors Krikken_800x450

Sjors Krikken

Schilders, Garantie
06 - 23 07 84 63
E-mail | Maak een afspraak

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
06 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Meer over onze organisatie

Ledenvoordelen

Bekijk ons handige overzicht van de belangrijkste ledenvoordelen van uw OnderhoudNL-lidmaatschap. 

Uitgelicht

Uitgelicht - Klantgroeponderzoek particulieren_1024x606

Klantgroeponderzoek: Verhelderende gesprekken met woningeigenaren

Op de particuliere markt valt het vanwege de enorme concurrentie voor schildersbedrijven, niet mee om ‘preferred supplier’ te worden en te blijven. OnderhoudNL onderzoekt regelmatig hoe het de leden daarbij kan helpen, bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met woningeigenaren die pasgeleden schilder- en onderhoudswerk hebben laten uitvoeren. Dat levert altijd bruikbare informatie op.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Bijeenkomsten OnderhoudNL Schilders

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt