StudieClub Schilders (SCS)

SCS_1024x350

StudieClub Schilders

OnderhoudNL werkt samen met Studieclub Schilders Nederland (SCS). Dit is een landelijke vereniging met regionale studieclubs. Deze studieclubs stimuleren de professionele ontwikkeling voor iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche.

SCS_landelijke dag 2021_1024x350

Ontwikkelen

Een leven lang ontwikkelen is één van de prioriteiten van OnderhoudNL. Daarom is OnderhoudNL een samenwerking aangegaan met SCS. Niet alleen ondersteunen wij SCS bij de organisatorische en administratieve uitvoering van hun activiteiten, maar promoten ook deelname onder de bedrijven in onze bedrijfstak. Daarnaast wordt SCS ondersteund door het bedrijfsleven. Bekijk hier de positie van SCS in het ontwikkelnetwerk van OnderhoudNL.

Interessant netwerk

De regionale studieclubs vormen een interessant netwerk en zijn toegankelijk voor iedereen die werkzaam is binnen de schilders- en onderhoudsbranche: van werknemer tot zelfstandige, van schilder tot opdrachtgever  en van werkgever tot toeleverancier.

Vakkennis en vaardigheden

Doelstelling van SCS is het vergroten van de deskundigheid van iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche en het stimuleren van de onderlinge contacten. Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd om vakgerelateerde kennis en vaardigheden op peil te houden. De opleidingen en trainingen vanuit het informele circuit dragen bij aan vernieuwing van de bedrijfstak.

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
06 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

contactpersonen-blok-Sjors Krikken_800x450

Sjors Krikken

Schilders, Garantie
06 - 23 07 84 63
E-mail | Maak een afspraak

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt