word ook lid van OnderhoudNL - samen voor een sterke onderhoudsbranche

Een jaar lang gratis lid van OnderhoudNL

Een jaar lang gratis lid van OnderhoudNL

Jouw bedrijf levert vakwerk en daar zijn we trots op! Als brancheorganisatie zorgen we dat jij goed kan blijven ondernemen. Nu en in de toekomst. Daar helpen we je graag bij. Word nu 1 jaar lang gratis proeflid van OnderhoudNL.

Activeer het gratis lidmaatschap en profiteer direct

Wij helpen jouw bedrijf om kwaliteitswerk te leveren, te groeien, kansen te ontdekken en te benutten en om een gezonde, veilige en aantrekkelijke werkomgeving te creëren.

Na aanvraag van het lidmaatschap ontvang je jouw eigen inloggegevens en kan je direct alle informatie en hulpmiddelen raadplegen. Zoals dit handige overzicht voor schilders, glaszet en onderhoudsbedrijven om nog slimmer te ondernemen, promotiemateriaal voor campagnes, hulpmiddelen om vakmensen aan te trekken en exclusieve informatie over marktkansen en werknemerszaken.

Maar ook zaken rondom arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid, ondernemen, duurzaam onderhoud, techniek & innovatie, arbo & milieu en kwaliteit. En natuurlijk profiteer je van financiële voordelen via onze partners.

Een jaar lang betaal je geen contributie en geen bedrijfstakheffing. Het proeflidmaatschap is geheel vrijblijvend.

*Deze aanbieding is een kennismakingsaanbieding en geldt niet voor bedrijven die in de afgelopen drie jaar al eerder lid zijn geweest. Bovendien geldt deze aanbieding niet voor bedrijven die lid worden van de sector Totaal.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout
Relatiebeheer en Functienetwerken
088 - 0188 127 | 06 - 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Persoonlijk met ons kennismaken?

Vraag een bedrijfsbezoek aan!

Overweegt u om lid te worden van OnderhoudNL maar heeft u nog vragen? Bel 0182 571 444 of stuur ons een e-mail. U kunt ook een bedrijfsbezoek aanvragen om persoonlijk kennis te maken.

Bedrijfsbezoek aanvragen

Volg ons op social media:

Altijd op de hoogte blijven?

Nieuws

Meer nieuws