Duurzaamheidsscan

Milieulabel-Schilderproject-1024x350

Duurzaamheidsscan

Duurzaamheidsscan

Sector Schilders heeft exclusief voor de leden van OnderhoudNL een duurzaamheidsscan ontwikkeld. Door het invullen van de scan krijgt u een beeld over waar u nu met uw bedrijf staat op het gebied van duurzaamheid én wat uw ambities zijn. Start de Duurzaamheidsscan (eerst inloggen).

e-learning_1024x350
e-learning_1024x350

De scan richt zich op twee hoofdvragen:

1. Hoe heeft u duurzaamheid vertaald naar uw eigen bedrijfsvoering?
2. Hoe gaat u om met de duurzaamheidsvraag die opdrachtgevers stellen?

Als eerste wordt in de scan een aantal vragen gesteld over de keuzes die u maakt voor een duurzamere bedrijfsvoering. Zeker als u als bedrijf invulling geeft aan de duurzaamheidsvraag van opdrachtgevers, mag uw eigen bedrijfsvoering natuurlijk niet achterblijven.

Verduurzamen van gebouwen

Daarna komt in de scan de verduurzaming van gebouwen aan bod en de keuzes die u daarbij maakt. Het  verduurzamen van al het vastgoed in Nederland betekent een enorme hoeveelheid werk van zeer uiteenlopende aard.  Misschien kunt u daar een rol in spelen? Of mogelijk kunt u inspelen op de vraag naar het gebruik van minder  milieubelastende producten? Na het invullen van de scan krijgt u binnen 2 weken van ons een terugkoppeling met verwijzing naar meer informatie en toe te passen instrumenten.

Trainingen

We hebben een aantal nieuwe trainingen in ons aanbod over klimaat en energietransitie, zoals

Heeft u interesse of wilt u meer informatie opvragen over de training? Mail ons.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt