OnderhoudNL Marktspecials

Marktspecials

OnderhoudNL kijkt naar kansen op de onderhoudsmarkt. Voor leden maakten we een aantal specials waarin we de specifieke wensen en behoeften van scholen, vve's en zorginstellingen in kaart brengen.

Marktspecials_1024x318

Scholen

In Nederland staan 10.000 schoolgebouwen. Die moeten allemaal worden onderhouden. Lijkt het u interessant om voor deze onderwijsinstellingen aan het werk te gaan? Verdiep u dan vooral in de specifieke wensen en behoeften van de onderwijsmarkt die OnderhoudNL voor u verkend heeft.
Naar de Scholen Special

 

Verenigingen van Eigenaren (vve’s)

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) vormen een belangrijke groep opdrachtgevers voor veel schilders- en onderhoudsbedrijven. In Nederland bestaan ongeveer 130.000 VvE’s. OnderhoudNL heeft de VvE-markt verkend. In de OnderhoudNL Special VvE-markt leggen wij uit hoe deze markt in elkaar steekt en hoe VvE's het beste te benaderen zijn.
Naar de VvE Special

 

Zorginstellingen

Denkt u erover om uw diensten aan te bieden aan zorginstellingen? Dan is het goed om te weten hoe u juist voor deze opdrachtgevers onderscheidend kunt zijn. De markt voor schilder- en onderhoudswerk aan zorginstellingen is namelijk groot en divers. Van tandartsenpraktijk tot ziekenhuis en van verpleegcentrum tot woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten en kinderdagverblijven.
Naar de Zorg Special

 

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt