RI&E invullen in 1 of 2 dagen

Deelnemers met laptops tijdens RI&E-bijeenkomst

Voldoe aan de wettelijke verplichting met de RI&E van OnderhoudNL

RI&E-bijeenkomsten

OnderhoudNL organiseert de training Preventiemedewerker RI&E - basis. Voor u als OnderhoudNL-lid geldt een gereduceerd ledentarief van €305,-. Dit is inclusief een gratis licentie (tot 15 juni 2025) voor de online branche-RI&E. Niet-leden betalen €369,- voor de training en daarnaast €500,- per jaar voor de basislicentie (voor bedrijven met maximaal 25 medewerkers). 

Voor bedrijven met maximaal 25 medewerkers gelden minder strenge eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden, dan voor bedrijven met meer dan 25 medewerkers. Als uw bedrijf maximaal 25 medewerkers heeft en u tijdens de training de aangeboden tool invult en gaat gebruiken, bent u direct vrijgesteld van de RI&E-toetsing. Dit scheelt tijd en geld! Aan het eind van de dag is uw RI&E dus gereed. Ook kent u de (gewijzigde) wettelijke eisen van de Arbowet.

Als uw bedrijf meer dan 25 medewerkers heeft, dan weet u na afloop precies hoe u met deze RI&E-tool kunt werken en heeft u de eerste stappen gezet om de RI&E te kunnen laten toetsen.

N.B. Vóór de toetsing dient u ook de gevaarlijke stoffen RI&E afgerond te hebben en een onderzoek naar psychosociale arbeidsbelasting te hebben uitgevoerd.

Invullen RI&E schilders in 1 of 2 dagen - Onderhou

Waarom deelnemen?

  • Tegen een gereduceerd ledentarief
  • Bijeenkomsten in de regio
  • Kleinschalig (max. 8 bedrijven met max. 2 personen/bedrijf)
  • Compact dagprogramma inclusief training preventiemedewerker
  • Incompany en maatwerk mogelijk
  • Bedrijven met maximaal 25 werknemers die het erkende RI&E-instrument tijdens de training invullen en gebruiken, krijgen vervolgens vrijstelling van de RI&E-toetsing. Dat scheelt tijd en geld! Aan het eind van de dag is uw RI&E dus meteen klaar.

Inclusief training preventiemedewerker

Naast de RI&E wordt in de bijeenkomst ook een training voor preventiemedewerkers gegeven. Elk bedrijf moet namelijk beschikken over minimaal één preventiemedewerker die samen met de bedrijfsarts en andere arbodienstverleners werkt aan gezond en veilig werken binnen het hele bedrijf.

contactpersonen-blok-team Trainingen_800x450

Registreren & inloggen

Erkende branche-RI&E

De branche-RI&E is goedgekeurd door OnderhoudNL en vakbond LBV en is afgestemd op de nieuwe Arbowet en vaak voorkomende risico’s in de branche. In de online tool zijn instrumenten opgenomen waarmee u alle verplichte elementen in kaart brengt.

Meer over onze branche-RI&E

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt