'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

header - mijnvakmijnontwikkeling - 1024x350

Leerplatform 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

Arbeidsfit blijven met gratis e-learnings

Leerplatform 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

Met onze e-learnings, ofwel digitale trainingen, kunnen u en uw medewerkers online kennis opdoen. E-learnings zijn makkelijk te volgen via een pc, laptop, tablet of zelfs de smartphone, waar u ook maar bent. In ons leerplatform www.mijnvakmijnontwikkeling.nl vindt u e-learnings, toolboxen en instructiefilmpjes speciaal voor bedrijven in onze sector. Bekijk onze handige instructiefilmpjes en ga direct aan de slag.

LMS Light_1024x350

Persoonlijk en op werkvlak ontwikkelen

Ontwikkelen en leren gebeurt automatisch, elke dag. Maar om ook in de toekomst inzetbaar te blijven, is meer nodig. Met het leeraanbod van 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling' investeert u als werkgever op een professionele manier in uw medewerkers en zorgt u voor meer werkplezier. Dat vermindert uitstroom en betekent dat uw medewerkers  langer en gezonder kunnen blijven werken. Als medewerker ontwikkelt u zich zowel persoonlijk als op uw werkvlak. Dat zorgt niet alleen voor een bredere inzetbaarheid bij uw werkgever, maar maakt u ook aantrekkelijker voor potentiële werkgevers.    

Branchespecifiek

Het platform MVMO bevat inmiddels ook een hele reeks digitale toolboxen en instructiefilmpjes die op maat van onze bedrijfstak zijn gemaakt. Hiermee is MVMO inmiddels hét maatwerkplatform voor onze bedrijfstak. Het ontwikkelen van e-learnings die op onze bedrijfstak zijn gericht, wordt financieel ondersteund door overheidssubsidie. We hebben er de afgelopen twee jaar meer dan twintig kunnen ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld:

Regelmatig zetten we nieuwe e-learnings en toolboxen op 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'. Check dus regelmatig of er weer wat nieuws te leren valt over ontwikkelingen in onze bedrijfstak. Ons leerplatform is bedoeld voor alle bedrijven en hun medewerkers die onder de cao USAVG vallen. Zo kunt u op een toegankelijke manier aan her- en bijscholing doen in het kader van ‘een leven lang ontwikkelen’. Wij zorgen samen met de LBV voor de financiering van het platform.

Toewijzen e-learnings aan uw medewerkers

In Mijnvakmijnontwikkeling kunt u als werkgever e-learnings of toolboxen toewijzen aan uw medewerkers. Zo ondersteunt u hen bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van management, communicatie, veiligheid etc. Toewijzen is heel gemakkelijk, wij hebben de stappen handig voor u op een rijtje gezet.

aad

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Uitgelicht

Uitgelicht Mijnvakmijnontwikkeling_1024x606

Ontdek meer dan 300 e-learnings

Het nieuwe leerplatform Mijnvakmijnontwikkeling is live! Dit online platform biedt ongekende mogelijkheden om kennis op te doen. Met de gratis e-learnings, ofwel digitale trainingen, blijven uw medewerkers arbeidsfit. We voegen steeds nieuwe trainingen en toolboxen toe die speciaal voor de bedrijfstak zijn gemaakt. Denk aan 'Alles op rolletjes' over veilig werken met rolsteigers en 'Functioneren en beoordelen' zowel voor leidinggegevenden als medewerkers.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt