Nieuws_1024x175

Zij-instromers of leerlingen opleiden? Vink het aan in MijnOnderhoudNL

Zij-instromers of leerlingen opleiden? Vink het aan in MijnOnderhoudNL

In de strijd om nieuwe vakmensen voor onze branche te winnen, is opleiden een belangrijk wapen. Wees zichtbaar voor jongeren die het vak willen leren of voor zij-instromers die bij uw bedrijf de kans krijgen. In MijnOnderhoudNL kunt u eenvoudig aanvinken dat uw bedrijf leerlingen of zij-instromers opleidt. Ook is er de optie om aan te geven dat uw bedrijf stageplaatsen heeft voor het bedrijfsbureau of dat u werkt met zzp'ers. Volg hiervoor eenvoudig ons stappenplan.

ZIj-instromers of leerlingen opleiden - vink het a
ZIj-instromers of leerlingen opleiden - vink het a

Samen leiden we de nieuwe generatie vakmensen op

Wekelijks bezoeken 2.500 Nederlanders de campagnewebsite wijonderhoudenvan.nl en wordt er ruim 1.500 keer gezocht naar onze leden voor openstaande vacatures of diensten die zij aanbieden. Voor werkzoekenden die geen of weinig ervaring hebben met ons vak, kan het aantrekkelijk zijn als zij bij uw bedrijf het vak leren.

wij zijn leerbedrijf - OnderhoudNL Opleidingen - digitaal.jpg We informeren werkzoekenden over de opleidingsmogelijkheden zoals een opleiding via Schildersvakopleiding of het verkorte zij-instroomtraject via werkinvastgoedonderhoud.nl. Bij bedrijven die opleiden via Schildersvakopleiding wordt op de site het officiële leerbedrijf-logo getoond. Als dat bij uw bedrijf nog niet zo is, laat ons dat weten.

Beschikbaar voor afstudeerders en zzp'ers

Op het campagneplatform kunt u ook aangeven of uw bedrijf stageplaatsen heeft voor het bedrijfsbureau. Denk aan stages voor de mbo-opleiding uitvoerder, hbo-opleiding projectleider of afstudeeronderzoeken naar klantgerichtheid of verduurzaming. Voor bedrijven die op projectbasis regelmatig met zzp'ers werken is er de mogelijkheid om dit ook aan te vinken.

Tip: Bent u directeur/eigenaar, maar regelt een collega alle hr-zaken binnen het bedrijf? Geef die medewerker toegang tot het platform via https://onderhoudnl.nl/medewerkerinlog

Hulp nodig bij het aanvinken van uw vacatures? Neem contact op met Team Communicatie
Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard
Marketing & Communicatie

06 - 131 806 52 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt