header-wij-onderhouden-van-nederland---banner

‘Wij onderhouden van Nederland’ - Arbeidsmarktcampagne voor de branche

‘Wij onderhouden van Nederland’ - Arbeidsmarktcampagne voor de branche

Op donderdag 1 juni is onze arbeidsmarktcampagne vanuit de schilders- en onderhoudsbranche gelanceerd. Het doel? De harten van Nederland veroveren ❤️. Uw bedrijf speelt daarin een belangrijke rol. Met deze campagne werken we aan meer zichtbaarheid als een branche die mooi en noodzakelijk werk doet én aantrekkelijk is om in te werken. Al onze sectoren komen erin aan bod en alle aangesloten leden spelen een belangrijke rol.

Vacatureplatform

Het belangrijkste doel van de campagne is leden te ondersteunen bij hun zoektocht naar vakmensen. Van schilders en glaszetters tot calculatoren en projectleiders. Op de speciale campagnewebsite kunnen (latent) werkzoekenden alles lezen over deze functies en direct reageren op vacatures van onze leden. Leden kunnen hier zelf mee aan de slag gaan via Mijn OnderhoudNL. Ook aan bedrijven die niet op zoek zijn naar personeel is gedacht. Via een zoekmachine kunnen opdrachtgevers onze leden eenvoudig vinden op het type werkzaamheden die leden uitvoeren. Ook dit kunnen bedrijven zelf regelen in Mijn OnderhoudNL.

Uw eigen rol

Speel zelf als bedrijf ook een belangrijke rol in de campagne. Bijvoorbeeld door het promotiemateriaal in te zetten, via social media uw vaktrots uit te stralen met #wijonderhoudenvan en uiteraard zelf uw vacatures aan te melden via MijnOnderhoudNL. Bekijk onze campagnebroadsheet met alle beschikbare uitingen.

vink vacatures aan - mijnonderhoudnl.jpg

Vink zelf uw vacatures aan en uit

Uw bedrijf is direct voor werkzoekenden op vacatureniveau zichtbaar. Het enige wat u hoeft te doen, is dit stappenplan te volgen om uw vacatures aan te melden.

Vink uw diensten aan in MijnOnderhoudNL

Als eigenaar van een bedrijf kunt u diensten voor uw bedrijf aan- of uitzetten. Deze gegevens worden getoond als iemand naar uw bedrijf heeft gezocht. Volg het stappenplan om diensten aan- of uit te zetten.

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
06 43 02 45 43 | Stuur mij een e-mail

Volg de social media accounts van de campagne

Deel jouw vaktrots op social media met de hashtag #wijonderhoudenvan

Volg ons op Instagram

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht OnderhoudNL Magazine 2024-Coole Daken Breed Onderhoud_1024x606

Wij onderhouden ook van Nederland!

Met onze vorig jaar gestarte campagne ‘Wij onderhouden van Nederland’ laten we zien wie wij zijn en wat de bedrijven in onze branche allemaal doen. Positionering heet dat. En daarbij gaat het om hoe mooi, noodzakelijk én aantrekkelijk
het werk in onze branche is. Dit jaar komen alle sectoren van OnderhoudNL aan bod. Ook bedrijven en activiteiten waar u misschien niet zo snel aan denkt. In deze rubriek richten we daar de spotlights op.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt