Nieuws_1024x175

‘Wij onderhouden van Nederland’: maak ook úw bedrijf en vacatures landelijk zichtbaar

‘Wij onderhouden van Nederland’: maak ook úw bedrijf en vacatures landelijk zichtbaar

Met de landelijke arbeidsmarktcampagne ‘Wij onderhouden van Nederland’ wijzen we werkzoekenden op de vele vacatures die openstaan bij OnderhoudNL-bedrijven. En brengen we opdrachtgevers in contact met de professionele schilders- en onderhoudsbedrijven in Nederland. Haak ook aan: vink uw vacatures aan of uit en gebruik de leuke promotiemateralen. 

‘Wij onderhouden van Nederland’: maak ook úw bedri

Campagnewebsite

Voor de campagne is een speciale video opgenomen waarmee we door heel Nederland adverteren en zichtbaar zijn op social media, nieuwsplatforms, radio en zelfs in het straatbeeld. Werkzoekenden en opdrachtgevers worden via de campagnevideo en de (online) advertenties geleid naar onze speciale campagnewebsite.

Vacatures plaatsen

Daar kunnen geïnteresseerden alles lezen over de functies die in uw bedrijf openstaan en direct reageren (solliciteren). Profiteer van deze landelijke aandacht en zorg dat ook úw vacatures op het campagneplatform staan. Hoe? Volg daarvoor dit stappenplan. Heeft u liever dat een collega van HR, administratie of wellicht een teamleider dit doet? Laat het ons weten, dan ontvangen zij toegang om vacatures en diensten voor uw bedrijf aan of uit te vinken.

Geen mensen nodig? Doe dan toch mee!

Ook aan bedrijven die niet op zoek zijn naar personeel is gedacht. Via een zoekmachine op het campagneplatform kunnen opdrachtgevers uw bedrijf eenvoudig vinden door te filteren op het type werkzaamheden dat u uitvoert. Ook dat regelt u zelf in Mijn OnderhoudNL

Arbeidsmarktcampagne Wij Onderhouden van NL broadsheet_1096x324.jpg

Inhaken op de campagne

Speel zelf als bedrijf een belangrijke rol in de campagne. Bijvoorbeeld door de video, het logo en het andere promotiemateriaal in te zetten. Straal via uw socialmediakanalen uw vaktrots uit met #wijonderhoudenvan. Bekijk onze campagnebroadsheet met alle beschikbare uitingen. Daarin staat ook de jaarplanning van de offline en online campagnemiddelen, zodat u precies weet in welke weken de campagne extra onder de aandacht wordt gebracht.  

Naar de campagnewebsite voor leden
Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard
Marketing & Communicatie

06 - 131 806 52 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt