OnderhoudNL Loonkompas

OnderhoudNL Loonkompas: hét instrument voor een co

OnderhoudNL Loonkompas

Hét instrument voor een correcte verloning

Loonkompas

OnderhoudNL Loonkompas biedt loonberekeningen voor verschillende categorieën personeel. Daarnaast geeft Loonkompas een heldere uitleg over diverse cao-afspraken, wettelijke regelingen en premies voor bijvoorbeeld werkloosheidsuitkering, pensioenfonds en uitvoeringsregelingen. Het werken met Loonkompas kan eenvoudig in twee stappen.

Stap 1: Download de uitleg

In Loonkompas vindt u uitleg over diverse cao-afspraken, wettelijke regelingen en premies voor bijvoorbeeld werkloosheidsuitkering, pensioenfonds en uitvoeringsregelingen. De loontabellen vindt u op pagina 8 en 9 van het Loonkompas. Of download hier de loontabellen per 1 januari 2024 met indexatie per 1 juli 2024.

Voorgaande versies nodig? Download deze hier.

Stap 2: Maak digitaal de berekeningen

Met onze partner Opstap werken wij samen om de berekeningen digitaal en met meer functionaliteiten beschikbaar te stellen. Aan de hand van uurlonen kunt u voortaan zelf loonkostenberekeningen en bruto/netto berekeningen maken. En u kunt eigen bedrijfsspecifieke (loon)componenten en kostprijsberekeningen toevoegen. Zo wordt uw berekening meer toegespitst op de daadwerkelijke situatie. 

Om de berekeningen te kunnen maken logt u in op LoonkompasNL.nl met de gegevens die u van ons per e-mail heeft ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact op met Ledenadvies. Ook voor vragen over het digitaal Loonkompas kunt u bij Ledenadvies terecht.

Ledenadvies_800x450

Nu downloaden:

P&O-netwerk

Houdt u zich bezig met personeelszaken binnen uw organisatie? Sluit u aan bij het P&O-netwerk van OnderhoudNL.

Meer over het P&O-netwerk

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt