Nieuws_1024x175

Kenniskring Restauratieschilders neemt kijkje in kunstmuseum Escher in het Paleis

Kenniskring Restauratieschilders neemt kijkje in kunstmuseum Escher in het Paleis

Jaarlijks organiseert OnderhoudNL Restauratieschilders een aantal kenniskringen. De derde editie van dit jaar vond plaats op vrijdag 14 oktober. Het was een interessante middag waarbij het paleis werd bezocht en met elkaar werd gesproken over digitalisering van de ERM processen.

Kenniskring Restauratieschilders neemt kijkje in k
Kenniskring Restauratieschilders neemt kijkje in k

Digitaliseren ERM processen

De Kenniskring vond plaats bij kunstmuseum Escher in het Paleis in Den Haag op uitnodiging van Patrick Hoskens van Koek en Reinders. Ferdinand Wieman, sectormanager, deed de aftrap met een overzicht van de OnderhoudNL-activiteiten in de afgelopen periode. Frank Buijtendorp vertelde iets over de NCE Opleiding Erfgoed Schilderen 2023. Daarna namen Mirella Sibbing van Sibbing Schilderwerken en Richard Vermeulen van Verffabriek Rigo de aanwezigen mee in het digitaliseren van de ERM processen.

Tijd om te netwerken

Ramon Ebeltjes vertelde over het Fineo glas wat bij Escher in Het Paleis wordt toegepast. Marcel Westerdiep, vertelde inspirerend over de historie van het Paleis en uiteraard over Escher. Het was een geslaagde middag voor de circa 20 aanwezige leden. De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Bekijk hier een foto-impressie van de Kenniskring
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt