Nieuws_1024x175

Influencers veroveren social media opnieuw voor meer jong talent in onderhoud

Influencers veroveren social media opnieuw voor meer jong talent in onderhoud

Vorig jaar gingen de bekende influencers Thomas en Lise de challenge met elkaar aan: wie heeft er meer talent voor schilderwerk, glaszetten en behangen? Met succes werden er miljoenen views gescoord op TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat en Youtube. De 26 Schildersvakopleidingen houden binnenkort open dagen om jongeren enthousiast te maken voor het mooie onderhoudsvak. Reden genoeg om social media opnieuw te veroveren.

foto Lise en Thomas tijdens de opnames van een Instagram Story - copyright OnderhoudNL

Deze video is één van in totaal vijf video's waarin Thomas en Lise de strijd met elkaar aan gaan. Zo geven ze op een andere manier een kijkje in ons prachtige vak en komen jongeren te weten hoe divers onze sector eigenlijk is. De komende weken zijn de video's op alle bekende social media platforms te zien, zijn er leuke mini-challenges via het Instagram-account van Schildersvakopleiding en geven we tips om zelf ook actief jongeren voor het vak te werven. 

Samen zijn we een sterke sector

Eén van de grootste uitdagingen in onze sector is het aantrekken van jongeren voor het vak. Daarom staan opleiden en werven hoog op de agenda. Laten we dat vooral ook samen doen. Deel de video's binnen het eigen netwerk. Kopieer bijvoorbeeld deze link van de video [https://youtu.be/DuTWNwX2PTs] in berichten op Facebook, Linkedin of Whatsapp. En gebruik daarbij de hashtag #schildersvakopleiding.

Veel Schildersvakopleidingen organiseren open dagen in hun regio. Deel dit vooral ook in uw eigen netwerk. Het overzicht vindt u op de pagina van Schildersvakopleiding.

Zelf een idee om de campagne bij jongeren onder de aandacht te brengen of hulp nodig bij het delen? Laat het per mail weten aan onze communicatie-afdeling.

Het beste team in vastgoedonderhoud

Naast Thomas en Lise zijn de echte sterren van de video's natuurlijk de leerlingen. Wij zijn trots dat Melvin, Romeck, Caitlin, Sem, Jonathan, Derk, Patrick en Alexa de toekomst van ons vak zijn. Bedankt!

Bekijk de hele challenge
Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen
Schilders, Garantie, Opleidingen

06 - 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard
Marketing & Communicatie

06 - 131 806 52 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt