Pay-off header OnderhoudNL

Laat u op 7 juni bij het Vastgoed Event inspireren door Bas Kodden: word een HELD

Laat u op 7 juni bij het Vastgoed Event inspireren door Bas Kodden: word een HELD

Heeft u ooit het gevoel gehad dat u niet het beste uit uw team of organisatie haalt? Dat er zoveel meer kan worden bereikt? Word een HELD! Op vrijdag 7 juni organiseert OnderhoudNL exclusief voor al haar leden van sector Vastgoed het Vastgoed Event 2024 met als thema ‘Word een HELD’. Volgens gastspreker Bas Kodden staat HELD voor Hoog Energieke Leidingnemende Doener. Laat u door hem inspireren en meld u nu alvast aan!

Bas Kodden Vastgoed Event 2024_1024x606
Bas Kodden Vastgoed Event 2024_1024x606

Bestseller

Prof. dr. mr. Bas Kodden is hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling, coördinator van het Centrum voor Strategie, Organisatie & Leiderschap en academisch directeur van diverse leiderschapsprogramma’s van Nyenrode Business Universiteit. Als leiderschapscoach helpt Bas Kodden topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Er zijn diverse bestsellerboeken van zijn hand verschenen, zoals De Kunst van Duurzaam Presteren, Leidinggeven is omgekeerd opvoeden en The Devil Inside, die zowel nationaal als internationaal werden gepubliceerd. 

Be Happy

Naast schrijver, is Bas Kodden spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Zijn motto is: ‘Be of Use – Be in Shape – Be Happy: Word een HELD’. Bas vertelt u over leiderschap, leidinggeven aan innovatie en het belang van bevlogenheid voor duurzaam presterende organisaties. Dit alles vol humor, praktisch, persoonlijk en energiek. Voormalig olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk studies.

Aanmelden en informatie 

Het Vastgoed Event vindt plaats op de middenstip van Nederland, namelijk de KNVB Campus in Zeist. Precies een week voor de start van het EK voetbal, belooft het een inspirerende middag te worden. Bekijk hier het programma. Er zijn 100 plekken beschikbaar, dus meld u snel aan! Maximaal 2 personen per lidbedrijf. Parkeren kunt u gratis op het terrein van de KNVB Campus. 

Aanmelden voor het Vastgoed Event op 7 juni
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt