Pay-off header OnderhoudNL

Cursusaanbod Vereniging ION toegankelijk voor OnderhoudNL leden

Cursusaanbod Vereniging ION toegankelijk voor OnderhoudNL leden

Sinds een aantal jaar werken Vereniging ION en OnderhoudNL intensiever samen. Beide verenigingen vertegenwoordigen applicateurs. ION is meer actief voor bedrijven met poedercoating en OnderhoudNL Industrieel meer voor bedrijven die werken met natlakken. Samenwerken levert daarom voor de leden van beide verenigingen, buiten een verlaging van de kosten, ook een verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening op. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van lobby, vertegenwoordiging bij de NEN en het ontwikkelen van trainingen. 

Metaalconservering verfspuiten
Metaalconservering verfspuiten

Trainingsaanbod via Vereniging ION

Een van de raakvlakken met ION is het opleiden en ontwikkelen van de bedrijven en hun medewerkers die bij ION en OnderhoudNL zijn aangesloten. Daarom beschikken we allebei over een ruim aanbod van opleidingen en trainingen op het gebied van oppervlaktebehandeling. Voor de metaalconserveerder hebben wij een aantal vaktechnische trainingen beschikbaar die verzorgd worden door ION:  

Neem vooraf contact op mijn Stichting Mijn Carrière voor mogelijke subsidie.  

Opleidingsbehoefte Metaalconservering

Medio april willen we bij een aantal leden van OnderhoudNL Industrieel gaan inventariseren of er behoefte is aan een opleiding Metaalconservering en hoe die er dan in grote lijnen uit moet komen te zien. Lijkt het u interessant om hierover te sparren? Stuur dan even een berichtje naar sectormanager Ferdinand Wieman.

Meer over de Vereniging ION
contactpersonen-blok-team Trainingen_800x450
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt