Pay-off header OnderhoudNL

Vastgoed Event: Bevlogen medewerkers door het juiste leiderschap

Vastgoed Event: Bevlogen medewerkers door het juiste leiderschap

Op vrijdag 7 juni, precies één week voor de start van het EK voetbal, organiseerden we exclusief voor de leden van OnderhoudNL Vastgoed het Vastgoed Event 2024 op de KNVB Campus in Zeist. Het thema ‘Word een HELD’ was gebaseerd op het boek van de eerste spreker Bas Kodden. Tijdens de ‘tweede helft’ van het Vastgoed Event sprak Bas Nijhuis: de bekendste scheidsrechter van Nederland. Het ging over samenwerking, vertrouwen, leiderschap en toekomstgericht denken.  

Vastgoed Event: Bevlogen medewerkers door het juis
Vastgoed Event: Bevlogen medewerkers door het juis

Bas Kodden: ‘Be of Use – Be in Shape – Be Happy: Word een HELD’

Aftrap door voorzitter Henk den Boer 

Henk den Boer, voorzitter van OnderhoudNL, trapte af en heette de deelnemers van harte welkom. Daarna was het woord aan sectormanager Ferdinand Wieman die een overzicht gaf van lopende zaken zoals de campagne Wij Onderhouden van Nederland, de beleidsthema’s Klimaat, Ontwikkeling, Ketensamenwerking en Arbeidsverhoudingen. Marc Wichman presenteerde kort de resultaten van het RGS-onderzoek onder niet woningcorporaties waarbij 30 opdrachtgevers zijn geïnterviewd. Daarnaast vroeg hij nog aandacht voor de lopende intervisiesessies. Daarna was het tijd voor de Warming Up met Sonja Hamersveld van Charly Green. Zij benadrukte het belang van vitale medewerkers. OnderhoudNL biedt ook een eigen Vitaliteitsprogramma met trainingen en een quickscan. 

Word een Held door Bas Kodden 

Bas Kodden: schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.  Zijn motto: ‘Be of Use – Be in Shape – Be Happy: Word een HELD’. HELD staat voor Hoog Energieke Leidingnemende Doener ofwel de bevlogen medewerker. Bas vertelde de aanwezigen alles over leiderschap, leidinggeven aan innovatie en het belang van bevlogenheid voor duurzaam presterende organisaties. Dit alles vol humor, praktisch, persoonlijk en energiek. Bas benadrukte het belang van vaardigheden en niet zozeer van kennis. Hij is niet voor niets ambassadeur van een Mbo-school. 

Tweede Helft: Topscheidsrechter Bas Nijhuis 

De communicatiestijl van nationaal en interVastgoed Event 2024 KNVB_Bas Nijhuis_1024x606.jpgnationaal scheidsrechter en ondernemer Bas Nijhuis, kenmerkt zich door zijn informele manier van communiceren met alle spelers op het veld. Of het nou gaat om een speler van Telstar uit de Keuken Kampioen Divisie of om Zlatan Ibrahimoviç, de voormalig international van Zweden. Bas vertelde dat hij bekend staat als een scheidsrechter die het spel vaak door laat gaan. In de ruimte waar hij nu de spreker was, wordt hij daarvoor vaak op de vingers getikt door de KNVB.  Naast scheidsrechter is Bas ook ondernemer geweest met bakkerijen en een slagerij. Hij nam de aanwezigen mee in het leven van een topscheidsrechter en legde verbanden tussen de topsport en ondernemen. Dit alles met veel humor en leuke anekdotes uit zijn carrière.  


Derde Helft: Netwerken
 

Vastgoed Event 2024 KNVB_campus_1024x606.jpgEn natuurlijk mocht een bijpassende activiteit niet ontbreken. Na de presentaties van Bas Kodden en Bas Nijhuis konden de deelnemers kiezen voor een uitgebreide rondleiding over de KNVB Campus of een sportief potje footgolf. De rondleiding gaf een mooi inkijkje in het hele complex waar de Oranjeselectie vaak traint. De footgolfers zagen op een andere manier het hele terrein. Tijdens de welbekende ‘Derde Helft’ was er tijd om na te praten en te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna vertrokken alle deelnemers geïnspireerd en tevreden weer naar huis. Het event werd door de 80 deelnemers gewaardeerd met een 8,6. 
Bekijk hier de presentatie

Bekijk hier alle foto's

 

 

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt