Biobased-verduurzamen---1096x324

Biobased verduurzamen van bestaande bouw

Biobased verduurzamen van bestaande bouw

Tijdens het drukbezochte kennisevent op 6 juni 2024 hebben OnderhoudNL en Building Balance de handleiding 'Biobased verduurzamen in bestaande bouw' gelanceerd. Deze handleiding laat zien welke biobased alternatieven er nu al zijn voor traditionele onderhoudsingrepen, zoals dakisolatie, binnenwanden en vloeren. De handleiding is bedoeld voor zowel onderhoudsbedrijven als opdrachtgevers, zoals woningcorporaties. Download de handeiding kosteloos en deel deze met ketenpartners. Samen larten we biobased materialen vliegen.

Overhandiging Handleiding biobased verduurzamen van bestaande bouw.jpg

Volle bak tijdens Kennisevent Biobased Verduurzamen van bestaande bouw

Op 6 juni organiseerden OnderhoudNL, Building Balance en Hogeschool Utrecht het kennisevent Biobased Verduurzamen van bestaande bouw. Zo'n 400 aanwezigen kregen in een interactief programma biobased alternatieven voorgeschoteld voor bestaande onderhoudsingrepen. Onder de enthousiaste bezoekers waren medewerkers en directie van onderhoudsbedrijven, woningcorporaties, fabrikanten van biobased materialen en studenten van de Hogeschool Utrecht. Bekijk hieronder een korte fotoreportage.

contactpersonen-blok-Niels Akkermans-800x450

Niels Akkermans 
(tijdelijk programma-adviseur)

Klimaat en Energietransitie
06 - 42 46 31 86
Stuur mij een e-mail

contactpersonen-blok-walter_800x450

Walter Jansen

Klimaat en Energietransitie
06 - 13 18 06 52
Stuur mij een e-mail

Download hier de Handleiding

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt