header - zzp pakket - onderhoudnl

Verzekeringen voor zzp'ers

Verzekeringen voor zzp'ers en een jaar gratis ongevallendekking

Als zelfstandig ondernemer heb je met behoorlijk wat risico's te maken. Om te zorgen dat jij het goed geregeld hebt als het even tegenzit, gaan wij je helpen met een verzekeringspakket die de belangrijkste risico's voor zzp'ers afdekt. Als lid van OnderhoudNL kan je de verzekeringen afsluiten tegen een scherp ledentarief. En je krijgt het eerste jaar ook nog eens een gratis ongevallendekking bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering.

Nog geen lid? Je krijgt ons proeflidmaatschap een jaar gratis bij het afsluiten van 1 of meerdere verzekeringen. 

Wat zit er allemaal in het OnderhoudNL zzp-verzekeringspakket?

icon-zakelijke inboedelverzekering - OnderhoudNL.png Goederen- en inventarisverzekering - Je gereedschappen, inrichting van je magazijn en je voorraad verf is gedekt tegen bijvoorbeeld brand, diefstal en waterschade.
icon-transportverzekering - OnderhoudNL.png Transportverzekering - Alle spullen in je werkbus verzekerd tegen diefstal, vandalisme en schade.
icon-aansprakelijkheidsverzekering - OnderhoudNL.png Aansprakelijkheidsverzekering - Oeff.. je stoot per ongeluk een pot verf om over die dure vloer van je opdrachtgever. Schade die jij (of bijvoorbeeld een ingehuurde andere zzp'er) per ongeluk maakt tijdens het werk is gedekt met deze verzekering.
icon-inkomensopvang - OnderhoudNL.png

Inkomensopvang - We hopen natuurlijk dat het nooit gebeurt.. maar wat als je door ziekte of een ongeval buiten werktijd minimaal een jaar niet kan werken? Dan ontvang je een eenmalig bedrag waarmee je goed vooruit kan. Net even wat anders dan een arbeidsongeschiktheids-verzekering. Hoe dat precies zit, leggen we je hier uit.

icon-gratis ongevallendekking - OnderhoudNL.png Gratis ongevallendekking voor het eerste jaar - De verzekering keert eenmalig een bedrag aan je nabestaande uit wanneer je door een ongeval overlijdt of aan jezelf wanneer je door een ongeval blijvend letsel hebt. Deze krijg je bij het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering.

Een aantal verzekeringen zit niet standaard in het pakket opgenomen. Denk aan een rechtsbijstandsverzekering of autoverzekering, omdat de meeste ondernemers deze al standaard hebben afgesloten. Uiteraard kan je via OnderhoudNL Verzekeringen wel deze verzekeringen afnemen.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Relatiebeheer, Functienetwerken
088 0188 127 | 06 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Altijd op de hoogte blijven?

Specialisten in vastgoedonderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en vertegenwoordigt ruim 140 jaar vakmanschap in schilderwerk, glaszetten, restauratie en renovatie. Bedrijven die bij ons zijn aangesloten staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Samen werken we aan een sterke sector en leiden we de vakmensen van de toekomst op.

Dit is OnderhoudNL