Platform D&I

Digitale transformatie

Platform D&I

Een gezamenlijk initiatief van de ICT Vereniging en OnderhoudNL

BTH_177x190.jpg Dit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Het Platform D&I ondersteunt en informeert haar leden over digitalisering en automatisering en zorgt voor kennisuitwisseling en krachtenbundeling. D&I volgt de ontwikkelingen, doet onderzoek en organiseert bijeenkomsten.

Drone-OHNL-1024x350

Het Platform D&I is een gezamenlijk initiatief van de ICT Vereniging en OnderhoudNL. Het is in 2017 opgericht om de leden professioneel te ondersteunen bij digitalisering en informatisering in het bedrijf.

Actuele ontwikkelingen volgen

De ontwikkelingen op dit beleidsterrein zijn enorm en gaan snel. D&I houdt de leden op de hoogte van actuele ontwikkelingen en biedt de gelegenheid om kennis en ervaring op te doen en te delen. Dat gebeurt via nieuwsbrieven en drie keer per jaar een informele en informatieve netwerkbijeenkomst over een actueel onderwerp met deskundige sprekers en open discussies. 

Behoeften peilen en krachten bundelen

Daarnaast doet het platform regelmatig onderzoek onder de leden om te peilen wat de behoeften zijn op het gebied van digitalisering en informatisering. Zo kunnen de verschillende sectoren binnen OnderhoudNL het beleid nog beter op de wensen afstemmen en naar leveranciers toe onze krachten te bundelen.

Alle bijeenkomsten en presentaties Platform D&I

 

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | 06 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Ook lid worden van D&I?

Of u nu zzp'er bent of als systeembeheerder in dienst bent bij een groter bedrijf: iedereen die zich bezighoudt met automatisering, digitalisering en ICT is welkom!

Meld u aan en ontvang de D&I-nieuwsbrief en uitnodigingen voor onze netwerkbijeenkomsten.

Mail Leonore Hooimeijer

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt